Tässä käytin kevyttä piirakkapohjaa.
Kevyt Feta-parsakaali-punasipulipiirakka
Pohja:
1 prk maitorahkaa
1 muna
4-5 dl hiivaleipäjauhoja
½ tl suolaa
Sekoita maitorahka ja muna. Lisää jauhot ja suola vähitellen. Taputtele piirasvuokaan.
Täyte:
1 parsakaali
1 prk 3% fetaa
1 punasipuli
3 munaa
3 dl maitoa
15% juustoraastetta
Keitä parsakaali. Laita parsakaalit, feta ja pilkottu punasipuli pohjan päälle. Tee munamaito ja kaada päälle, lisää juustoraaste.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 40 min. Huom! Laita leivinpaperi vuokaan ettei taikina tartu kiinni! Lämpötila täytyy olla matalampi ettei pohjan reunat pala (kun ei sisällä rasvaa).