Itsenäisyyspäivän aterialla alkupaloina oli tomaatti-mozzarellapatonkisuupaloja.
Patonkien päällä punaista pestokastiketta, tomaattia, mozzarella ja oreganoa. Paistoin uunissa grillivastuksella kunnes juuston pinta ruskistui.
perjantai, 7. joulukuu 2007
Itsenäisyyspäivän aterialla alkupaloina oli tomaatti-mozzarellapatonkisuupaloja.
Patonkien päällä punaista pestokastiketta, tomaattia, mozzarella ja oreganoa. Paistoin uunissa grillivastuksella kunnes juuston pinta ruskistui.
KUVIEN KOPIOIMINEN KIELLETTY!
Aamu-, ilta- ja välipalat Broileriruoat Grilliruoat Illanistujaiset Jauheliharuoat Joulu Juomat Jälkiruoat Kalaruoat Kastikkeet Kasvisruoat Keitot Kiisselit Laatikkoruoat Leipominen Makkararuoat Makuja muilta mailta Naudanliha Pastaruoat Pikku purtavaa Pizzat Salaatit Suolaiset piirakat Sämpylät ja leivät Vappuherkkuja