Tulinen naudanliha-kasviswok

 

800g naudan paistia

 

marinadi:

 

öljyä

chilikastiketta (Lingham’s)

chilisoijaa (Amoy)

omatekemää vahvaa chilirouhetta

sitruunan mehua

teriyakikastiketta

ripaus suolaa

 

keltainen, punainen ja vihreä paprika

3 porkkanaa

2 sipulia

2 purkkia ananasta (liemet valutettuna pois)

 

Kastike:

 

vettä

lihaliemikuutio

chilisoijaa

worcestershire saucea

vehnäjauhoa

 

Pilko lihat mahdollisimman ohuiksi, neliön muotoisiksi paloiksi. Laita lihapalat pussiin ja sekoita marinadi. Kaada marinadi lihojen joukkoon, pyörittele marinadi joka paikkaan ja nosta lihat jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi (mielellään pidemmäksi aikaa).

 

Nosta lihat lämpimään n. ½h ennen pasitamista.

 

Pilko vihannekset isoiksi lohkoiksi. Ruskista lihat ja mausta oman maun mukaan (laitoimme suolaa, mustapippurirouhetta, omatekemää chilirouhetta, chilikastiketta, chilisoijaa ja teriyakikastiketta). Lisää kasvikset ja kuullota niitä hetki. Lisää ananakset joukkoon.

 

Tee kastike. Laita vesi kiehumaan ja lisää lihaliemikuutio, chilisoijaa ja worcestershirea. Kun vesi kiehuu, suurusta vehnäjauho-vesiseoksella. Kaada kastike pannuun ja hauduta hetki.

 

Tarjoa riisin kera.