Tulinen naudanliha-kasviswok
800g naudan paistia
marinadi:
öljyä
chilikastiketta (Lingham’s)
chilisoijaa (Amoy)
omatekemää vahvaa chilirouhetta
sitruunan mehua
teriyakikastiketta
ripaus suolaa
keltainen, punainen ja vihreä paprika
3 porkkanaa
2 sipulia
2 purkkia ananasta (liemet valutettuna pois)
Kastike:
vettä
lihaliemikuutio
chilisoijaa
worcestershire saucea
vehnäjauhoa
Pilko lihat mahdollisimman ohuiksi, neliön muotoisiksi paloiksi. Laita lihapalat pussiin ja sekoita marinadi. Kaada marinadi lihojen joukkoon, pyörittele marinadi joka paikkaan ja nosta lihat jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi (mielellään pidemmäksi aikaa).
Nosta lihat lämpimään n. ½h ennen pasitamista.
Pilko vihannekset isoiksi lohkoiksi. Ruskista lihat ja mausta oman maun mukaan (laitoimme suolaa, mustapippurirouhetta, omatekemää chilirouhetta, chilikastiketta, chilisoijaa ja teriyakikastiketta). Lisää kasvikset ja kuullota niitä hetki. Lisää ananakset joukkoon.
Tee kastike. Laita vesi kiehumaan ja lisää lihaliemikuutio, chilisoijaa ja worcestershirea. Kun vesi kiehuu, suurusta vehnäjauho-vesiseoksella. Kaada kastike pannuun ja hauduta hetki.
Tarjoa riisin kera.