Tomaattinen Spagetti Bolognese

 

800 g jauhelihaa

1 tlk tomaattimurskaa

5 isoa tomaattia

5 porkkanaa

400 g juuriselleriä

1 sipuli

1 yksikyntinen valkosipuli

2 lihaliemikuutiota

ketsuppia

(suolaa)

mustapippuria

oreganoa

basilikaa

 

Laita tomaattimurska, pilkottu valkosipuli, lihaliemikuutiot, loraus ketsuppia ja sokeri pataan hautumaan. Raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Pilko tomaatit pieneksi. Lisää porkkana- ja juuriselleriraaste sekä tomaatit pataan. Pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha, lisää suola ja mustapippuri. Ruskista sipulit. Lisää jauheliha ja sipuli pataan. Anna porista rauhassa n. 2 h. Lisää lopussa oregano ja basilika ja anna hautua vielä hetki. Lisää tarvittaessa nestettä.

 

Tarjoa spagetin ja salaatin kera.