Tomaattinen Spagetti Bolognese
800 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
5 isoa tomaattia
5 porkkanaa
400 g juuriselleriä
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
2 lihaliemikuutiota
ketsuppia
(suolaa)
mustapippuria
oreganoa
basilikaa
Laita tomaattimurska, pilkottu valkosipuli, lihaliemikuutiot, loraus ketsuppia ja sokeri pataan hautumaan. Raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Pilko tomaatit pieneksi. Lisää porkkana- ja juuriselleriraaste sekä tomaatit pataan. Pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha, lisää suola ja mustapippuri. Ruskista sipulit. Lisää jauheliha ja sipuli pataan. Anna porista rauhassa n. 2 h. Lisää lopussa oregano ja basilika ja anna hautua vielä hetki. Lisää tarvittaessa nestettä.
Tarjoa spagetin ja salaatin kera.