Ohje Riikan ruokaohjeet-blogista. Ohjeen löydät täältä.

 

408247.jpg

 

 Broileriruukut:

1 pkt Atrian pippurimarinoituja brolerin rintafileitä (muutkin käy)

margariinia tai öljyä ruskistamiseen

porkkanaa

punaista paprikaa

sipulia

herkkusieniä

2 rkl vehnäjauhoja

2 dl kuohukermaa (jos haluat kevyempää niin käytä kevyttä Ruokakermaa)

noin 2-3 dl vettä

1/2 kanaliemikuutio

currya, paprikajauhetta, valkosipulijauhetta, timjamia, rosmariinia

Pinnalle: juustoraastetta

 

Suikaloi broilerinfileet ohuiksi suikaleiksi. Ruskista suikaleet voissa tai öljyssä, lisää suikaloidut kasvikset. Kuullota kasviksia hetki pannulla ja lisää jauhot. Sekoita hyvin ja lisää kerma sekä osa vedestä. Lisää myös liemikuutio ja mausteet, ja vettä tarpeen mukaan. Kastike saa olla melko paksua. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti ja jaa se uuninkestäviin kulhoihin. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi ruukkuja uunissa 225 asteessa, kunnes juusto hieman ruskistuu