<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Kalavoileipäkakku
2 pkt graham iso paahtoa
2 pkt ruis toastia
Täyte 1 (kylmäsavulohitäyte):
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />300 g kylmäsavulohta
1 prk (200 g) kylmäsavulohituorejuustoa
1 puntti tilliä
½ paprika
ripaus sitruunapippuria
1 dl kuohukermaa ohentamiseen
½ tuubia majoneesia
Täyte 2 (katkaraputäyte):
300 g katkarapuja
1 prk (200 g) katkaraputuorejuustoa
1 puntti ruohosipulia
½ paprika
1 dl kuohukermaa ohentamiseen
½ tuubia majoneesia
Täyte 3 (munavoi-raejuustotäyte):
4 munaa
200 g oivariinia
1 prk raejuustoa
Kostutukseen:
maitoa
Koristeluun:
2 prk ( a' 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
kylmäsavulohta
katkarapua
paprikaa
persiljaa
herneen versoja
rucolaa
Täyte 1
Pilko kylmäsavulohi pienen pieneksi. Pilko tilli ja paprika. Notkista tuorejuusto kermalla, lisää ainekset joukkoon ja mausta ripauksella sitruunapippuria.
Täyte 2
Pilko katkaravut, ruohosipuli ja paprika. Notkista tuorejuusto kermalla. Lisää muut ainekset joukkoon.
Täyte 3
Keitä munat. Kuori ja pilko pieneksi. Notkista voita hetki, lisää pilkotut munat ja raejuusto sekaan.
Vuoraa vuoka kelmulla. Laita alimmaksi ruis toastia, kostuta maidolla. Lisää kylmäsavulohitäyte päälle. Lado graham paahtoleipää päälle, kostuta maidolla. Laita graham leivän päälle katkaraputäyte. Lisää ruis toastia ja tämän päälle munavoi-raejuustotäyte. Lisää päälle vielä graham paahtoleipää ja kostuta maidolla. Laita kelmu kakun päälle, painoa kakun päälle ja tekeytymään jääkaappiin. Koristele seuraavana päivänä tuorejuustolla, kylmäsavulohella, katkaravulla, paprikalla, persiljalla, rucolalla ja herneen versoilla.