<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1407655.jpg

 

1407658.jpg

 

Kalavoileipäkakku

 

2 pkt graham iso paahtoa

2 pkt ruis toastia

 

Täyte 1 (kylmäsavulohitäyte):

 

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />300 g kylmäsavulohta

1 prk (200 g) kylmäsavulohituorejuustoa

1 puntti tilliä

½ paprika

ripaus sitruunapippuria

1 dl kuohukermaa ohentamiseen

½ tuubia majoneesia

 

Täyte 2 (katkaraputäyte):

 

300 g katkarapuja

1 prk (200 g) katkaraputuorejuustoa

1 puntti ruohosipulia

½ paprika

1 dl kuohukermaa ohentamiseen

½ tuubia majoneesia

 

Täyte 3 (munavoi-raejuustotäyte):

 

4 munaa

200 g oivariinia

1 prk raejuustoa

 

Kostutukseen:

 

maitoa

 

Koristeluun:

 

2 prk ( a' 200 g) maustamatonta tuorejuustoa

kylmäsavulohta

katkarapua

paprikaa

 

persiljaa

herneen versoja

rucolaa

 

Täyte 1

 

Pilko kylmäsavulohi pienen pieneksi. Pilko tilli ja paprika. Notkista tuorejuusto kermalla, lisää ainekset joukkoon ja mausta ripauksella sitruunapippuria.

 

Täyte 2

 

Pilko katkaravut, ruohosipuli ja paprika. Notkista tuorejuusto kermalla. Lisää muut ainekset joukkoon.

 

Täyte 3

 

Keitä munat. Kuori ja pilko pieneksi. Notkista voita hetki, lisää pilkotut munat ja raejuusto sekaan.

 

 

Vuoraa vuoka kelmulla. Laita alimmaksi ruis toastia, kostuta maidolla. Lisää kylmäsavulohitäyte päälle. Lado graham paahtoleipää päälle, kostuta maidolla. Laita graham leivän päälle katkaraputäyte. Lisää ruis toastia ja tämän päälle munavoi-raejuustotäyte. Lisää päälle vielä graham paahtoleipää ja kostuta maidolla. Laita kelmu kakun päälle, painoa kakun päälle ja tekeytymään jääkaappiin. Koristele seuraavana päivänä tuorejuustolla, kylmäsavulohella, katkaravulla, paprikalla, persiljalla, rucolalla ja herneen versoilla.

 

1407665.jpg

 

1407669.jpg