Rose'pippuripossu
600g possun sisäfileetä
aromat-maustetta
paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
Ruskeakastike:
voita
jauhoja
lihaliemikuutio
soijaa
1½ prk kuohukermaa
worcestershire-kastiketta
vähän ketsuppia
vähän sinappia
kokonaista rosepippuria
mustapippurirouhetta
Nosta liha ½ -1h aikaisemmin lämpimään. Leikkaa ohuehkoja pihvejä. Ruskista pannulla molemmilta puolilta. Mausta aromat-mausteella, paprikalla ja mustapippurirouheella. Nosta lautaselle.
Tee ruskeakastike. Sulata voi pannulla ja lisää jauhot. Sekoittele ja anna hieman ruskistua. Lisää vettä ja lihaliemikuutio. Mausta soijalla, worcestershire-kastikeella, ketsupilla, sinapilla ja rosépippurilla. Lisää kerma ja lihat pannuun. Anna hautua ½-1h.
Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.