Rose'pippuripossu

 

600g possun sisäfileetä

aromat-maustetta

paprikajauhetta

mustapippuria myllystä

 

Ruskeakastike:

 

voita

jauhoja

lihaliemikuutio

soijaa

1½ prk kuohukermaa

worcestershire-kastiketta

vähän ketsuppia

vähän sinappia

kokonaista rosepippuria

mustapippurirouhetta

 

Nosta liha ½ -1h aikaisemmin lämpimään. Leikkaa ohuehkoja pihvejä. Ruskista pannulla molemmilta puolilta. Mausta aromat-mausteella, paprikalla ja mustapippurirouheella. Nosta lautaselle.

 

Tee ruskeakastike. Sulata voi pannulla ja lisää jauhot. Sekoittele ja anna hieman ruskistua. Lisää vettä ja lihaliemikuutio. Mausta soijalla, worcestershire-kastikeella, ketsupilla, sinapilla ja rosépippurilla. Lisää kerma ja lihat pannuun. Anna hautua ½-1h.

 

Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.