Tämän kakun täytteet on vanhimman siskoni ohjeella.
-1 iso paketti vaaleaa leipää
-1 iso paketti tummaa leipää
Täyte 1
1 pss kinkkua silputtuna
1 prk sinappikurkkusalaattia TAI
1 prk kurkkusalaattia ja sinappia maun mukaan
Täyte 2
1 prk maitorahkaa
majoneesia maun mukaan
1 pss juustoraastetta
ketsuppia maun mukaan
kostutukseen n. ½ l maitoa
kuorrutukseen maustamatonta tuorejuustoa
koristeluun
maustamatonta tuorejuustoa
persiljaa
kirsikkatomaattia
kurkkua
kinkkua rullina
Poista leivistä kuoret ja leikkaa sopivan muotoisiksi.
Sekoita täytteet. Kostuta leivät maidolla. Lado vuorotellen tummaa leipää ja vuorotellen vaaleaa leipää sekä täytteitä kerroksittain. Täytä kakku tällä tavalla. Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin muutamaksi vuorokaudeksi. Laita paino kakun päälle.
Kuorruta kakku tuorejuustolla. Koristele reunat persiljalla, päällinen kinkkurullilla, vihanneksilla ja tuorejuusto "ruusukkeilla".