Tämän kakun täytteet on vanhimman siskoni ohjeella. 

 

386379.jpg

 

-1 iso paketti vaaleaa leipää

-1 iso paketti tummaa leipää

 

Täyte 1

 

1 pss kinkkua silputtuna

1 prk sinappikurkkusalaattia TAI

1 prk kurkkusalaattia ja sinappia maun mukaan

 

Täyte 2

 

1 prk maitorahkaa

majoneesia maun mukaan

1 pss juustoraastetta

ketsuppia maun mukaan

 

kostutukseen n. ½ l maitoa

 

kuorrutukseen maustamatonta tuorejuustoa

 

koristeluun

maustamatonta tuorejuustoa

persiljaa

kirsikkatomaattia

kurkkua

kinkkua rullina

 

Poista leivistä kuoret ja leikkaa sopivan muotoisiksi.

Sekoita täytteet. Kostuta leivät maidolla. Lado vuorotellen tummaa leipää ja vuorotellen vaaleaa leipää sekä täytteitä kerroksittain. Täytä kakku tällä tavalla. Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin muutamaksi vuorokaudeksi. Laita paino kakun päälle.

Kuorruta kakku tuorejuustolla. Koristele reunat persiljalla, päällinen kinkkurullilla, vihanneksilla ja tuorejuusto "ruusukkeilla".

 

386390.jpg