Hyödynsin tämän karpalo-vadelmakiisselin rahkaan.
Tässä siis kiisselin lisänä ½ prk rahkaa.
Kerrosrahkaa, vihreää teetä ja ruissydän-leivänpala, jossa päällä 30% oivariinia, kalkkunaleikkelettä, kurkkua ja tomaattia.
torstai, 10. tammikuu 2008
Hyödynsin tämän karpalo-vadelmakiisselin rahkaan.
Tässä siis kiisselin lisänä ½ prk rahkaa.
Kerrosrahkaa, vihreää teetä ja ruissydän-leivänpala, jossa päällä 30% oivariinia, kalkkunaleikkelettä, kurkkua ja tomaattia.
KUVIEN KOPIOIMINEN KIELLETTY!
Aamu-, ilta- ja välipalat Broileriruoat Grilliruoat Illanistujaiset Jauheliharuoat Joulu Juomat Jälkiruoat Kalaruoat Kastikkeet Kasvisruoat Keitot Kiisselit Laatikkoruoat Leipominen Makkararuoat Makuja muilta mailta Naudanliha Pastaruoat Pikku purtavaa Pizzat Salaatit Suolaiset piirakat Sämpylät ja leivät Vappuherkkuja