Vinkkiä tähän ruokaan saatiin kaveripariskunnalta, suuret kiitokset vain heille!

Tandooribroilerin lisäksi oli uusia perunoita, keitettyä kukkakaalia, grillattua tuoretta ananasta, tomaattia, sipulia, salaattia ja raitakastiketta. Lisäksi oli maissiakin, mutta se ei mahtunut enää lautaselle >D

 

 

 

Marinadi tandooribroilerille (3:lle isolle broilerinfileelle)

 

2 runsasta rkl turkkilaista jogurttia

3 tl tandooritahnaa

loraus sitruunan mehua

1 tl öljyä

suolaa oman maun mukaan

 

Laita broilerinfileet pussiin. LIsää kaikki ainekset sekaan. Sekoittele HYVIN ja anna maustua jääkaapissa vähintään 7 h tai yön yli. (Kääntele pussia aika ajoin jääkaapissa)

 

Broilereita siveltiin vielä grillissä tandooritahna-öljysekoituksella, että broiskusta tuli varmasti hottia :)

 

 

 

Minttu-sitruunamelissaraitakastike

 

½ l turkkilaista jogurttia

1½ yksikyntistä valkosipulia

 

 

 

2 punasipulia

 

kuivattua minttua oman maun mukaan

tuoretta sitruunamelissaa

 

 

 

 

suolaa

sitruunapippuria

mustapippuria

 

Leikkaa sipulit pieneksi, sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa väh. 1h.