Vinkkiä tähän ruokaan saatiin kaveripariskunnalta, suuret kiitokset vain heille!
Tandooribroilerin lisäksi oli uusia perunoita, keitettyä kukkakaalia, grillattua tuoretta ananasta, tomaattia, sipulia, salaattia ja raitakastiketta. Lisäksi oli maissiakin, mutta se ei mahtunut enää lautaselle >D
Marinadi tandooribroilerille (3:lle isolle broilerinfileelle)
2 runsasta rkl turkkilaista jogurttia
3 tl tandooritahnaa
loraus sitruunan mehua
1 tl öljyä
suolaa oman maun mukaan
Laita broilerinfileet pussiin. LIsää kaikki ainekset sekaan. Sekoittele HYVIN ja anna maustua jääkaapissa vähintään 7 h tai yön yli. (Kääntele pussia aika ajoin jääkaapissa)
Broilereita siveltiin vielä grillissä tandooritahna-öljysekoituksella, että broiskusta tuli varmasti hottia :)
Minttu-sitruunamelissaraitakastike
½ l turkkilaista jogurttia
1½ yksikyntistä valkosipulia
2 punasipulia
kuivattua minttua oman maun mukaan
tuoretta sitruunamelissaa
suolaa
sitruunapippuria
mustapippuria
Leikkaa sipulit pieneksi, sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa väh. 1h.