<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nosta paisti lämpimään vähintään muutama tunti ennen paistamista. Pyörittele pintaan kauttaaltaan mustapippuria.


 

1174490.jpg


Paista paahtopaisti/sisäpaisti ILMAN RASVAA kuumalla paistinpannulla kauttaaltaan "kiinni". Tämä estää "mehujen" karkaamista.

 

1174495.jpg

 

1174498.jpg

 

Nosta ritilälle ja lisää kauttaaltaan suolaa pintaan. Laita paistomittari paksuimpaan kohtaan niin, että piikki ei kuitenkaan mene lihasta läpi. Nosta paisti ritilän päällä uuniin. Laita pohjalle jonkinlainen vuoka.

 

1174500.jpg

 

Paista paistia uunissa 125 asteessa tunti/kilo. Jos haluat paistista roseen, lihan lämpötila tulisi olla 58 astetta. Mikäli haluat kypsää, lämpötila on 65 astetta.

 

Ota paisti uunista ja laita folio päälle. Laita myös pyyheliina ja anna olla rauhassa puolisen tuntia.


1174512.jpg


 

Lopuksi leikkaa paistista ohuita siivuja, tarjoile.