Ruispuuro
1 l vettä
¾ tl suolaa
3 dl ruisjauhoja
Vatkaa ruisjauhot ripotellen kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen n. 45 minuuttia. Tarjoa maidon ja voisilmän kanssa.
keskiviikko, 20. helmikuu 2008
Ruispuuro
1 l vettä
¾ tl suolaa
3 dl ruisjauhoja
Vatkaa ruisjauhot ripotellen kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen n. 45 minuuttia. Tarjoa maidon ja voisilmän kanssa.
KUVIEN KOPIOIMINEN KIELLETTY!
Aamu-, ilta- ja välipalat Broileriruoat Grilliruoat Illanistujaiset Jauheliharuoat Joulu Juomat Jälkiruoat Kalaruoat Kastikkeet Kasvisruoat Keitot Kiisselit Laatikkoruoat Leipominen Makkararuoat Makuja muilta mailta Naudanliha Pastaruoat Pikku purtavaa Pizzat Salaatit Suolaiset piirakat Sämpylät ja leivät Vappuherkkuja