Tein tämän tällä pastakastikkeen ohjeella, johon lisäsin purkin vaaleaa tonnikalaa ja tomaattipyreetä.

 

 

Tässä vielä ohje:

 

Tomaattikastike

 

penne pastaa

 

1 sipuli (käytin tähän puolikkaan punasipulin tavallisen sipulin lisäksi, koska tavallinen sipuli oli niin pieni)

1 valkosipulin kynsi (käytin ½ yksikyntisen...)

margariinia tai voita

1 tölkki tomaattimurskaa

1 tl suolaa

½ tl sokeria (laitoin enemmän)

½ maustemitallista cayennepippuria

 

lisäksi laitoin mustapippurirouhetta, oreganoa ja basilikaa, vaikka ohjeessa näitä ei olekaan.

 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

 

Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kattilassa rasvassa. Kaada tomaattimurska päälle. Lisää mausteet ja anna kastikeen kiehua n. 10 minuuttia.

 

Lisäksi vielä:

 

1 prk vaaleaa tonnikalaa paloina

1 prk tomaattipyreetä