Kalkkunavoileipäkakku

 

½ pkt Fazerin ruistoastia ja ½ pkt Fazerin monivilja iso paahtoa

kostutukseen maitoa

 

Tahna 1:

100g kalkkunasuikaleita

100 g kevyttä ruohosipulituorejuustoa

maitoa (en mitannut…)

persiljaa (laitoin runsaasti)

 

Tahna 2:

kevätsipulin varsia pieneksi pilkottuna

100 g kevyttä ruohosipulituorejuustoa

1 maustekurkku

lisäksi laitoin chilijauhetta

 

Sekoita tahnat omissa kulhoissaan. Kaada laakealle lautaselle maitoa vähän kerrassaan. Laita leipäviipale maitoon, nosta ylös ja valuta enin maito pois. Laita tarjoiluvadille maitopuoli ylöspäin. Nämä leivät ja tahnat riittävät kakkuun, jossa on kuusi palaa leipää pohjana. Tee ensimmäinen kerros ja levitä päälle kalkkunatahnaa, huom, ei mitään paksua kerrosta! Toisen kerroksen päälle kasvistahnaa, ei paksua kerrosta. Molempia tahnoja riittää kahteen kerrokseen.

Päällystin kakun ruohosipulituorejuustolla ja koristelin persiljalla, kalkkunaleikkeellä, tummilla viinirypäleillä, kurkulla ja paprikalla.