Kalkkunavoileipäkakku
½ pkt Fazerin ruistoastia ja ½ pkt Fazerin monivilja iso paahtoa
kostutukseen maitoa
Tahna 1:
100g kalkkunasuikaleita
100 g kevyttä ruohosipulituorejuustoa
maitoa (en mitannut…)
persiljaa (laitoin runsaasti)
Tahna 2:
kevätsipulin varsia pieneksi pilkottuna
100 g kevyttä ruohosipulituorejuustoa
1 maustekurkku
lisäksi laitoin chilijauhetta
Sekoita tahnat omissa kulhoissaan. Kaada laakealle lautaselle maitoa vähän kerrassaan. Laita leipäviipale maitoon, nosta ylös ja valuta enin maito pois. Laita tarjoiluvadille maitopuoli ylöspäin. Nämä leivät ja tahnat riittävät kakkuun, jossa on kuusi palaa leipää pohjana. Tee ensimmäinen kerros ja levitä päälle kalkkunatahnaa, huom, ei mitään paksua kerrosta! Toisen kerroksen päälle kasvistahnaa, ei paksua kerrosta. Molempia tahnoja riittää kahteen kerrokseen.
Päällystin kakun ruohosipulituorejuustolla ja koristelin persiljalla, kalkkunaleikkeellä, tummilla viinirypäleillä, kurkulla ja paprikalla.