386454.jpg 

 

Kanttarellipiirakka

 

Pohja:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />150 g margariinia

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 dl vehnäjauhoja

½ tl leivinjauhetta

½ dl vettä

ripaus suolaa

 

Täyte:

 

n. 1 l käsiteltyjä kanttarelleja

1 dl kuohukermaa

1 dl maitoa

2 munaa

n.1 dl juustoraastetta

 

 

Nypi margariini ja jauhot. Lisää vesi viimeisenä. Anna taikinan rauhoittua kylmässä n. ½ h. 

 

Sekoita täytteen aineet keskenään. Leivo taikina piirakkavuokaan ja kaada täyte pohjan päälle. Paista piirakkaa n. 30 min. 225 asteisessa uunissa.

 

386456.jpg