Kanttarellipiirakka
Pohja:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />150 g margariinia
<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ dl vettä
ripaus suolaa
Täyte:
n. 1 l käsiteltyjä kanttarelleja
1 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
2 munaa
n.1 dl juustoraastetta
Nypi margariini ja jauhot. Lisää vesi viimeisenä. Anna taikinan rauhoittua kylmässä n. ½ h.
Sekoita täytteen aineet keskenään. Leivo taikina piirakkavuokaan ja kaada täyte pohjan päälle. Paista piirakkaa n. 30 min. 225 asteisessa uunissa.