Unelmakääretorttu (persikka-ananas)

 

4 munaa

1½ dl sokeria

2 rkl kaakaojauhetta

1 rkl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Valmistus:

Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla. Mittaa jauhot ja leivinjauhe pieneen astiaan. Riko munat yksitellen kulhoon ja lisää sokeri. Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi.  Lisää jauhoseos siivilän läpi. Kääntele taikinaa samalla varovasti kaapimella. Levitä taikina pellille. Paista n.7 minuuttia uunin keskiosassa. Kumoa levy leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Irrota paistamispaperi. Levitä täyte ja kääri torttu. Tarkista, että saumakohta jää käärön alle.

 

Täytteenä 1 prk vispikermaa, 1 prk ananasta ja 1 prk persikkaa.