Kyljykset sinappisessa pippurikastikkeessa
5 porsaankyljyksiä
oivariinia
paprikajauhetta
Aromat-maustetta
hivenen suolaa
Kastike:
vehnäjauhoja
7 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
soijaa
worcestershire saucea
1 prk kuohukermaa
loraus ketsuppia
sinappia
mustapippurirouhetta
viherpippuria
rosepippuria
Ota kyljykset huoneen lämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen paistamista.
Paista kyljykset oivariinissa pannulla. Mausta kyljykset. Nosta kyljykset pois pannulta.
Tee kastike. Sulata oivariinia, lisää jauhot.
Kun jauhot alkavat ruskistua, lisää vettä vähitellen samanaikaisesti voimakkaasti sekoittaen. Kun kastike alkaa olla sopivan paksuista lisää lihaliemikuutiot ja mausta kastike. Laita kyljykset pannulle ja niistä valunut neste. Anna hautua kannen alla. Lorauta ennen tarjolle panoa kermaa joukkoon.