Tomaattinen kasvis-soijarouhekastike

 

2 dl soijarouhetta kuivana

4 dl vettä

 

1 prk paseerattua tomaattia

½ kesäkurpitsa

2 isohkoa porkkanaa

2 kevätsipulia

2 shalottisipulia

1 pkt herkkusieniä

3 tomaattia

½ pss Athena Mix:iä

kourallinen Linda vihreitä ja kalamataoliiveja

mausteita: suolaa, yrttisuolaa, paprikajauhetta, valkopippuria, mustapippuria, cayennepippuria ja chilijauhetta (runsaasti)

soijaa

worcesterhire-saucea

loraus ketsuppia

hivenen suolaa tomaatin kirpeyden pyöristämiseen

 

Turvota soijarouhe ohjeen mukaan.

Putsaa ja pilko herkkusienet, sipulit, porkkanat, kesäkurpitsat ja tomaatit. Kuullota herkkusieniä ja sipuleita pannussa. Kun ovat saaneet väriä, lisää muut kasvikset. Mausta. Lisää soijarouhe,  Athena Mix, paseerattu tomaatti, ketsuppi sekä loput mausteet ja hautua puolisen tuntia. Tarjoa esim. pastan kera.