Viherpippuripossu
850g possun ulkofileetä
Ruskeakastike:
voita
jauhoja
lihaliemikuutio
soijaa
1 prk kuohukermaa
worcestershire-kastiketta
vähän ketsuppia
vähän sinappia
kokonaista rosepippuria
kokonaista viherpippuria
mustapippurirouhetta
Nosta liha ½-1h aikaisemmin lämpimään. Leikkaa pihvejä (tulee n.11- 14 riippuen kuinka paksuja leikkaa). Ruskista pannulla molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Nosta lautaselle.
Tee ruskeakastike. Sulata voi pannulla ja lisää jauhot. Sekoita seosta ja anna hieman ruskistua. Lisää vettä ja lihaliemikuutio. Mausta soijalla, worcestershire-kastikeella, ketsupilla, sinapilla ja pippureilla. Lisää kerma ja lihat pannuun. Anna hautua ½-1h.
Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.