Viherpippuripossu

 

850g possun ulkofileetä

 

Ruskeakastike:

 

voita

jauhoja

lihaliemikuutio

soijaa

1 prk kuohukermaa

worcestershire-kastiketta

vähän ketsuppia

vähän sinappia

kokonaista rosepippuria

kokonaista viherpippuria

mustapippurirouhetta

 

Nosta liha ½-1h aikaisemmin lämpimään. Leikkaa pihvejä (tulee n.11- 14 riippuen kuinka paksuja leikkaa). Ruskista pannulla molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Nosta lautaselle.

 

Tee ruskeakastike. Sulata voi pannulla ja lisää jauhot. Sekoita seosta ja anna hieman ruskistua. Lisää vettä ja lihaliemikuutio. Mausta soijalla, worcestershire-kastikeella, ketsupilla, sinapilla ja pippureilla. Lisää kerma ja lihat pannuun. Anna hautua ½-1h.

 

Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.